Advocaten

PV Lawyers

Uw fotovoltaïsch systeem vertoont mankementen? Uw zonnepanelen werken niet naar behoren? U gaat een nieuw bedrijf oprichten? U heeft juridische bijstand nodig? 


Vindt nu een advocaat!

Voor zonne-operatoren


Ook al worden fotovoltaïsche installaties als een veilige investering gezien, er kan altijd iets misgaan. In voorkomede gevallen is het verstandig zich direct aan een expert te wenden, gespecialiseerd in fotovoltaïsch recht. Voor zonne-operatoren zorgen ze bijvoorbeeld voor schade- en garantiegevallen. Of u nu een klein systeem hebt of een enorme installatie, een gespecialiseerde advocaat kan u helpen. Zij kennen alle ins en outs van het energierecht en uw rechten als klant.


Voor zonne-bedrijven

Voor bedrijven ondersteunt een advocaat bij projectontwikkeling en financiering; bij advies over energierecht en milieuregelgeving; bij projectacquisitie en –afwijzing en geeft advies over groei. Dit betekent dat een advocaat u helpt met de beste deal bij het ontwikkelen van nieuwe projecten, van vragen rondom vastgoed tot de financiering. Ook adviseren advocaten bij vragen rondom regelgeving, vergunningen, personeel en belasting.


U bent een advocaat? Geef uzelf dan nu op voor onze bedrijvengids!