Used PV ProductsTweedehands fotovoltaïsche producten kopen


Uw bedrijf wil een fotovoltaïsche installatie bouwen maar krijgt geen subsidie? U wilt uw huis zelfvoorzienend maken, of eindelijk een offgridinstallatie bouwen voor het tuinhuisje? Dan worden nieuwe producten snel erg duur. Een goed alternatief bieden tweedehands zonnepanelen, omvormers en andere fotovoltaïsche onderdelen. Ook al zijn deze producten niet meer helemaal nieuw, de kwaliteit is nog steeds goed. Deze producten komen bijvoorbeeld van een zonnepark dat gesloten is, of van iemand die zijn installatie wilde repowern. Niet meer nieuw dus, maar nog steeds volledig functioneel en aanmerkelijk goedkoper.

Tweedehands PV-producten zijn bijzonder geschikt wanneer u reparaties aan uw bestaande installatie uit wilt voeren. Misschien is er een omvormer defect of zijn enkele panelen beschadigd, dan zijn tweedehands producten niet alleen een goedkoper, maar ook de ideale oplossing als de benodigde producten niet meer geproduceerd worden.

Onze marktplaats is niet alleen gedacht voor bedrijven en eindgebruikers, maar ook voor ngo’s, verzekeringsmaatschappijen en installateurs. Meld u zich nu aan en vind de passende tweedehands PV-producten voor uw installatie!


Meld u zich nu aan!